2009/06/15

Ballagtunk:)

El-ballagott a kisebbik fiam is... Mivel nem szereti, sőt mindent megtesz azért, hogy ne tudjam fényképezni csak igen kevés kép tudott készülni róla,most már irány a gimi--> informatika szak...de előtte nyár:)
Voltam az új iskolájának első közös szülőin, elmondták, hogy a gyerekeknek nyáron fejleszteni kell az álló képességét és a tüdejét-na gondoltam ezzel aligha lesz gond:), mivel minden nap kint van a csillebérci bikeparkba és oda meg vissza is bicajjal közlekedik--> a hajam égnek áll, és igen sok őszhajszálam kezd lenni :) amikor látom milyen sebességgel közlekedik-de legalább nem a főúton.
Szóval az igazgatónő azt is kérte tőlünk szülőktől, hogy augusztusba már 3x45 percet foglalkozzanak naponta az ismétléssel,a kötelezők olvasásával - na ez egy keményebb dió...próbálom minden évben erre rászorítani, amikor kisebbek voltak nyaralás alatt adtam nekik játékos feladatokat (pl közértbe adja össze az árakat, írjon levelet a nagyinak, stb. )
Ez most már kissé nehezebb, de elhatároztam, hogy végig fogom csinálni ez az ő érdeke is , hogy jól kezdjen az új suliba:)
Persze szólt az anyagiakról is....hát gyüjtőgethetünk..........................

Nincsenek megjegyzések:

Blog Archive