2008/11/05

WAMP november 16-án !!!


Színes játékok vs. novemberi szürkeség
November 16.Gödör Klub 10:00-18:00

"Gömbölyű és gyönyörű,csodaszép és csodajó,nyitható és csukható,gomb és gömb és gyöngy, gyürű.Bűvös kulcs és gyertya lángja,színes árnyék, ördöglámpa."
Bár Kosztolányi jó pár évtizeddel ezelőtt megírta A játék című versét, keresve sem tudnánk ennél találóbb mottót adni a novemberi WAMP-nak.
Az ősz utolsó vasárnapi művészeti piaca ugyanis a játék jegyében telik: lesz best of játéktervező kiállítás, játékos zenei szettek és persze a játékok legnagyobb rajongóinak a megszokott gyereksarok.
Kölcsönveszünk a designerektől néhány játékot és összeállítjuk a best of WAMP játékválogatását az amorf textilkütyütől a retro bádogperselyig. Le a novemberi szürkeséggel, éljenek a színes játékok!
Program:
Fókuszban a játéktervezők 13:00-15:00 DJ Killbert (Kindergarten DJ-set)
15:00-18:00 DJ Case (Tilos Rádió)Kreatív sarok gyerekeknekDesign könyvstand Koktélbár egész nap
Zenei aláfestés DJ Killbert: a WAMP egyik állandó designer vendége, nem mellesleg DJ. Killbert a játékos alkalomra Kindergarten (vagyis óvoda) szettjével érkezik.
2003-ban az electroclash valamint breakbeat, indie, new wave, diszkópunk stb. előadókat játszó Lollipop partisorozat létrehozásával indult zenei pályafutása. A műfaj itthon kezdetben nem volt túlságosan ismert, ezért Killbert eleinte nehezen lelt DJ-kre. Saját elmondása szerint ezért kezdett el rendezvényein kényszerből DJ-zni akkoriban még Stress néven. Mára a DJ-zés lett az elsőszámú hobbija, a Lollipop partikon és azon túl. Lemezlovasi tevékenysége mellett a pólójára is érdemes lesz figyelni, mivel szinte biztosra vehető, hogy saját brandet ölt magára.

DJ Case: a Tilos Rádióból és az A38 hajó nyáresti teraszpartijairól ismert japánorientált DJ kb. egy évtizede foglalkozik japán zenékkel, 2005 óta a Nippon Groove műsort csinálja a Tilos Rádióban. Emellett japán zenei weboldalt bütyköl, cikkeket ír, plusz koncerteket és partikat szervez. A WAMP-ra saját elmondása szerint „nem teljesen komolyan vett” dolgokat hoz, melyeket a japán kultúra, annak is képregényes, nintendós, mangás világa inspirál. Lesz Pizzicato Five, acid jazz és jó sok chilles zene.
Végül egy fontos felhívás: karácsonyig már csak két WAMP van hátra, aki el akarja kerülni a tülekedést és tart attól, hogy elhappolják előle a kiszemelt designtárgyat, novemberben még kényelmesen bevásárolhat. Például játékokat.
A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
További infó:
www.wamp.hu

Nincsenek megjegyzések:

Blog Archive